keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Valaistusta

Uuteen kämppään muuttaessa valaistuksen tarve lisääntyy. Tällähetkellä asunnossani on kolme kattolamppua, keittiössä, eteisessä ja olo/makuuhuoneessa. Tulevassa asunnossa tulee olemaan ainakin 5 kattovalaisinta, keittiössä, kaksi olohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneessa.  Makuuhuoneeseen laitan luultavasti nykyisen olo/makuhuoneen lampun,  ikeasta ostetun.  Keittiöön on selvät suunnitelmat myös, sinne teen itse lampun, tai oikeastaan vain maalaan, mutta kuitenkin. Keittiöön tulee vanhan lampun sisukset eli metallikehikko mustaksi maalattuna. Alla kuva siitä.

Keittiöön tulee tämän tyylinen valaisin.
uuttavanhaalainattua.blogspot.fi

Olohuoneen valaistusta olen jo hieman suunnitellut, mutta sekään ei ole vielä aivan varma. Olohuoneessa on kaksi lamppupaikkaa ja niihin molempiin myös meillä lamput tulee. Niihin olen kaavaillut spottivalaisimia tai jonkinlaista plafondia. Kodin1:n sivuilla oli monia tosi kivoja lamppuja. Alla on kuva siitä mitä haluaisin, mutta toinen kuva on ehkä hieman realistisempi, ottaen huomioon opiskelijabudjetin...


Jotain tämän tyylistä.
lamppu.fi

Eteisen suunnitelmat taas ovat aivan auki. Jotenkin olen vissiin unohtanut, että sielläkin pitää lamppu olla. No jotain pientä olen kaavaillut. Aluksi siihen varmaan ripustetaan samanlainen lamppu kuin keittiöön. Mutta heti kun sopiva löytyy niin lamppu tulee olemaan jotain alla olevan suuntaista. Eniten nuista kolmesta kiehtoo tuo vasemmanpuoleinen. Tällaisia suunnitelmia tällä kertaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti