sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ostoksille Ikeaan

Ensiviikolla olemme lähdössä käymään Ikeassa ostoksilla. Olen katsellut Ikean sivuilta hieman, että mitä tavaroita sitä pitäisi tai voisi kotiin sieltä kantaa.

Fuga-kattolamppu
Tällaista lamppua kaavailin olohuoneeseen, se on aika lähellä sellaista mitä halusinkin. Ei aivan tavallinen, mutta ei mikään liian erikoinenkaan.



Not- Lattia-/lukuvalaisin
Tällaista lattialamppua ajattelin katsoa, tai jotain tuon kaltaista. Joku luku-/lattialamppu olisi kiva, sille olen jo sopivaa paikkaakin miettinyt, sohvan vierestä.



Rajtan-maustepurkit
Näitä maustepurkkeja minulla on jo useita, mutta mausteita on vielä useampia, joten niitä pitää lisää ostaa. Viimeksi kun Ikeassa käytiin niin ne oli loppu, joten toivotaan, että niitä nyt siellä on.



Songe-peili
Eteiseen suunnittelin tämän kaltaista peiliä, lipaston yläpuolelle.



Byas- tv-taso
Tv-taso pitäisi ostaa, mutta se ei ole kuitenkaan ensimmäisenä tarve-listalla. Ajattelin katsella kuitenkin millaisia Ikeassa on. Aika hintavia sielä olevat ovat, mutta pitää nyt katsoa tuleeko sellaista vielä ostettua. Tämä tv-taso on aikalailla sellainen mitä olen ajatellutkin.



Lisäksi Ikeasta ostamme toisen DVD-hyllyn, kun ensimmäinen on jo täynnä. Lisäksi katsotaan millaisia mattoja siellä on ja minkä hintaisia, kun nekin tuppaavat olemaan aika kalliita. Kun kuitenkin opiskelijabudjetilla mennään...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12629897/?claim=hemgv24k72j">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti